Golden Oldie

Koffie met historie

Een goede kop koffie met een vleugje historie. Deze golden oldie is een echte eyecatcher voor elk buiten event. Onze Renault F4 is nog in perfecte staat. De espressomachine met toebehoren zit achter de laadplek verstopt en kan direct door onze barista gebruikt worden!

Onze barista’s maken het plaatje helemaal af en zorgen voor een onvergetelijke ervaring!

Specificaties
Afmetingen: 170cm hoog, 170cm breed, 375cm lang
Stroombenodigdheden: 230V
Wateraansluiting in de buurt

The little
details

Espressomachine
Peeze koffiebonen

Optioneel bij te boeken

Cappuccinoprinter

Onze koffie is natuurlijk altijd goed, je maakt het nog specialer met onze koffieprinter.  Een echte innovatie op het gebied van koffie waarmee de gast extra verrast kan worden.

Iets speciaals te vieren? Bijvoorbeeld een jubileum, een target of een andere mijlpaal behaald? Met de printer kan onze barista in een paar seconden een quote van de dag, naam, slogan of logo of andere tekst op je cappuccino of latte printen. Het is zelfs mogelijk om een selfie op de cappuccino te printen!

Theebar

Naast een goede kop koffie, serveren wij daarnaast graag een kop thee ‘uit eigen tuin’. 

Onze theebar is helemaal van deze tijd en bevat verschillende verse kruiden. Geheel naar wens kan de theeliefhebber dus zo zijn of haar eigen kop thee samenstellen.

Barista

Per uur kan onze barista 60 koppen koffie of thee zetten. Wanneer de koffieprinter tevens wordt gehuurd, kan onze barista 40 koppen koffie of thee per uur zetten. Grotere capaciteit is natuurlijk geen probleem, we zetten graag een extra barista in.

Hou er rekening mee dat de barista een uur nodig heeft voor de opbouw en een uur nodig heeft voor de afbouw van het koffiebarretje. Voor iedere opdracht geldt dat de minimale inzet van een barista 4 uur is.

 

Arrangementen

We hebben meerdere arrangementen voor je samengesteld die je hieronder kunt vinden. Heb je een vraag die niet past binnen onderstaande arrangementen dan horen we graag van je. Maatwerk is namelijk altijd mogelijk.

Arrangement 1: Huur koffiebar voor een dagdeel
Koffiebar naar keuze
Barista gedurende 4 uur
200 koppen koffie naar keuze (cappuccino / koffie / latte macchiato etc.)
Transport door barista zelf (koffiebarren / elektrische kar in omgeving Apeldoorn)
Arrangement 2: Huur koffiebar voor een hele dag
Koffiebar naar keuze
Barista gedurende 8 uur
400 koppen koffie naar keuze (cappuccino / koffie / latte macchiato etc.)
Transport door barista zelf (koffiebarren / elektrische kar in omgeving Apeldoorn)

Afwijking in de arrangementen

Wanneer er meerdere espressobars nodig zijn of wil je de koffiebar voor een langere periode huren, maken wij graag een offerte op maat.